Lakásfelújítás a nyílászárók cseréjével

Ablakcsere

Egy átfogó lakásfelújítás szinte minden esetben együtt jár a nyílászárók lecserélésével.

Az ablakok és az ajtók alapvetően meghatározzák egy épület külsejét, ezenkívül azonban fontosabb szerepet is betöltenek. Komfortosabbá, télen melegebbé, nyáron hűvösebbé teszik a lakást, valamint nagyban növelik annak értékét is. A nyílászárók kínálata ma már rendkívül széles, akárcsak a hozzájuk kapható kiegészítőké, mint a redőnyök, szúnyoghálók, különféle árnyékolók. Az Otthon Team a lakásfelújítás valamennyi munkálatával együtt a nyílászárók cseréjét is vállalja, így az ügyfeleknek nem kell az új ablakok és ajtók után keresgélniük, azokat egy helyen kiválaszthatják, megrendelhetik és beépíttethetik.

A csere legelső lépése meghatározni, hogy milyen típusú nyílászárókra lesz szükség. Anyagukat tekintve az ablakok készülhetnek fából, műanyagból, alumíniumból, stílusukat és színüket tekintve pedig a kínálat szinte korlátlan. A lakás típusa nagyban befolyásolja, hogy milyen típusú ablakok az ideálisak, hiszen mások egy régi panellakás, mint egy új építésű családi ház adottságai. Az Otthon Team nem csak teljes körű lakásfelújítás keretében, de önállóan is vállalja a nyílászárók cseréjét. A legmagasabb minőségben készült ablakokból, valamint a hozzájuk megfelelő árnyékolókból, szúnyoghálókból választhatnak a megrendelők. A döntés megkönnyítéséhez szakmai segítséget is igénybe vehetnek.

Az ablakok cseréjénél különösen nagy előny, ha egyetlen vállalkozás végzi a teljes lakásfelújítást.

Gyakran előfordul ugyanis, hogy az egyik kivitelező nem veszi figyelembe a másik munkáját és már csak az ablak beszerelésekor derül ki, hogy az előzetesen számított és megrendelt méretű ablak nem építhető be. Az Otthon Team esetében ez a veszély nem áll fenn, hiszen minden egyes munkafázist egyetlen csapat összeszokottan dolgozó tagjai végeznek. Ugyanez áll a beltéri ajtók cseréjére is, melyeket a megrendelők méretre gyártva szereltethetnek be a szakemberekkel panellakásba, családi házba vagy akár irodába. Az Otthon Team munkatársai a helyszínen díjmentesen mérik fel a lehetőségeket, melyeket az ügyfél igényeivel a legnagyobb összhangba hoznak.

Az alacsonyabb árkategóriától egészen a prémium minőségig válogathat a beltéri ajtók között egyedi elképzeléseinek függvényében. Panellakásokhoz elsősorban a CPL ajtók ajánlottak, melyek megbízható minőségben készülnek, esztétikusak, mégis megfizethetők. A nagyobb forgalmú helyeken, valamint gyermekes családoknál, ahol az ajtók nagyobb igénybevételnek vannak kitéve, kifejezetten a CPL ajtók beépítését lehet javasolni. A festett és laminált beltéri ajtók magasabb kategóriát képviselnek mind minőség, mind ár szempontjából. A dekoratív, változatos mintákban és színekben elérhető fóliának köszönhetően ezek a típusú ajtók valódi ékességei lehetnek az otthonoknak.

2014. 06. 14.