Komplett lakásfelújítás

Teljes lakásfelújítás

A komplett lakásfelújítás költségeivel csak akkor lehet előzetesen kalkulálni, ha pontos tervek állnak rendelkezésre. Azonban, ha minden egyes munkát más és más szakember végez, a terveket összeegyeztetni gyakorlatilag lehetetlen. A társasházi lakások és panellakások teljeskörű vagy részleges felújítása során ránk már a kezdetektől számíthat! Mindenre megvan a megfelelő szakemberünk, így a bontástól, a helyiségek átalakításától kezdve a burkoláson és a vezetékek átépítésén át a lakberendezésig, a bútorok összeszereléséig a lakásfelújítás valamennyi szakaszát szakértő kezekben tudhatja.

A minden részletre kiterjedő lakásfelújítás az olyan ingatlanok esetében, melyek évtizedek óta nem voltak korszerűsítve, elkerülhetetlen.

Sokan kifejezetten átalakításra szoruló ingatlanokat vásárolnak, hogy azokat majd a felújítás során alapjaiban személyre lehessen szabni. A társasházi és panellakások felújítása esetén a lehetőségek valamennyire korlátozottak, ám korántsem olyan mértékben, mint ahogy az még a köztudatban él. Egy panellakás nagyon jól formálható, beleértve a helyiségek felosztását, a terek egybenyitását, a megvilágítást és a bútorok elrendezését is. Egy jó lakberendező segítségével még a legkisebb és legkevésbé hangulatos lakásból is egy kényelmes, meghitt és nem utolsó sorban egyedi otthont lehet varázsolni. A lakásfelújítás keretében nálunk ezt a szolgáltatást is igénybe veheti, így nem kell külön szakembert keresnie a feladathoz.

A panellakások, társasházak felújítása során gyakran merül fel a lakás elosztásának megváltoztatása. A nem teherhordó falak kibontására lehetőség van, de sokszor az is elég, ha új ajtónyílásokat készítünk, vagy a konyha esetében a fal egy részének kibontásával készítünk amerikai stílusú konyhát. A komplett lakásfelújítás az ingatlant műszaki szempontból is érinti. Ez magában foglalja a gáz-, víz- és villanyvezetékek átépítését és egyben korszerűsítését, az új vízkiállások, konnektorok, kapcsolók kialakítását. Mivel ezeknek a helyét utólag csak újabb falbontási munkálatokkal lehet megváltoztatni, még a kivitelezés előtt érdemes pontos tervet készíteni arról, hogy mi hova kerüljön. Megrendelőinkkel történő egyeztetés során átlátható és precíz tervet készítünk, így a munkálatok közepén nem fordulhatnak elő “bakik”, melyek megakaszthatnánk a lakásfelújítás pontos menetét.

A vezetékek kiépítését követően kerül sor a falaknak a burkoláshoz, festéshez, tapétázáshoz való előkészítésére. Napjainkban a járólapok, csempék, falfestékek és tapéták vagy egyéb falburkolatok kínálata szinte átláthatatlan, közülük több szempont alapján érdemes válogatni. A színek alapvetően meghatározzák egy otthon hangulatát, ugyanakkor a megfelelő árnyalat kiválasztásán túl ajánlott figyelembe venni a mintákat, valamint járólapok, csempék esetében a méretet is. Optikailag nagyíthatjuk a teret a világos színekkel és a kisméretű lapokkal, kifejezetten jó választás ilyen esetekben a mozaikcsempe.

A lakásfelújítás mintegy megkoronázásaként és utolsó szakaszaként kerülnek beépítésre a fürdőszobai, konyha berendezések és bútorok. Szolgáltatásaink keretében egyedi bútorok tervezését és kivitelezését is vállaljuk, ebben bútorasztalos kollégáink állnak megrendelőink rendelkezésére. Az Ön által megálmodott előszobai, konyha- vagy szobabútor pontos méretek alapján, minőségi anyagokból készül nálunk és nagyfokú precizitással kerül beépítésre.