Gótikus hálószobák

Gótikus hálószoba

Nagyon kevesen vannak, akik megértik a gótikus irány szépségét, ezért ezt a stílust sokan beskatulyázzák főleg úgy, hogy ez a stílus a 13. században élte az aranykorát. Ráadásul a stílushoz tartozó elemek és színek sokszor nem megfelelőek egy lakásnak, főleg egy hálószobának.

Mégis a mai lakberendezők elméje egyre merészebb és egyre több gótikus hálószobával találkozhatunk.

Normális esetben a gótikus stílus jellemzően három főbb elemből áll: a sötét színek (fekete, piros és fekete), kifinomult elemek és a kereszténységre utaló dekorációs elemek. A gótikus stílusú hálószoba ágyai tömör fából készülnek, nagy területet foglalnak el és általában sötét színűek.

Sokan azt vallják, hogy ezek nem egy hálószóba színei, hiszen a hálószoba egy relaxációs oázis kell, legyen, de a valóság azt mutatja, hogy egyáltalán nem kényelmetlen egy ilyen stílusú hálószobában pihenni. Persze ezzel nem mindenki ért egyet, de van egy különleges eleganciája a helynek és magas fokú kényelmet nyújt.

Amennyiben elhatározta, hogy gótikus hálószobát szeretne, ne feltétlenül egyedül vágjon bele. Nagy esélye van annak, hogy nem az Ön számára megfelelő hálószobát kapja, hiszen ez a stílus egy komplex stílus, amely a különlegesnek számító elemeket rakja egyensúlyba. Egy szakértő segítségével könnyedén varázsolhat gótikus stílusú hálószobát otthonába.

Gótikus hálószoba 1

Gótikus hálószoba 2

 

Gótikus hálószoba 3