A pároknak kialakított fürdőszobák

Fürdőszoba pároknak

Ezzel a koncepcióval már többször is találkozhattunk a történelem során.

A rómaiak előszeretettel fürödtek együtt nem csak a párjukkal, hanem az üzleti partnerekkel is. A nagyobb fürdőszoba elvéből kiindulva szedtünk össze néhány hasznos gondolatot a pároknak kialakított fürdőszobák terén.

Talán a legfontosabb a fürdőszobák kialakításánál, főleg ha párokról beszélünk, a kádválasztás. Manapság nagyon sok féle kád közül lehet választani. Vannak olyanok, amiket a padlóba lehet süllyeszteni, vagy vannak olyan kádak, amik egymagukban állnak a sarokban, de olyanok is vannak, amik a yin-yang jelhez hasonlítanak és két külön kádat formál egy kádba összevonva.

Személy szerint úgy gondolom, a jakuzzik praktikusabb választás a legtöbb lakás számára, de mindenki kedve és igénye szerint rendezze be fürdőszobáját. A kádak is jó választásnak tűnnek, de ha már úgy is költünk az egész fürdőszoba átalakítására, vegyük figyelembe a jakuzzis megoldást is.

Mivel a pároknak kialakított fürdőszobákról beszélünk nem szabad megfeledkeznünk a romantikáról sem. A világítás is nagyon fontos szempont, ugyanakkor ne felékezzünk meg a megfelelő színekről és a dekorációs elemekről sem.