Lakberendezés ötletek

Rendezze be otthonát rusztikus stílusban

Rusztikus lakberendezés

A rusztikus stílus az egyik legérdekesebb és talán a legszebb lakberendezési stílusok közé tartozik.

A rusztikus stílus ötvözi a természetes anyagokat azzal az élettel, amiben egyre kevesebben találkoznak természetes dolgokkal. Úgy is mondhatjuk, hogy egy organikus meleget árasztó lakberendezési stílusról beszélünk, amelyet sok háztartásban találunk meg.

A rusztikus lakások általában egy meleg és kényelmes otthonnak számítanak, még ha nincs felszerelve a legmodernebb technológiával. Számos módja van annak, hogy egy kellemes vizuális élményt árasszon a rusztikusan berendezett lakásunk. Használhatjuk a fát természetes állapotában vagy vadász trófeákat és a legextrémebb dolgokat kedvelők a retro elemeket is becsempészhetik otthonunkba.

Ünnepi fények otthon

Karácsonyi fények

Az ünnepek közeledtével egyre jobban vágyunk már arra, hogy leessen az első hó, megihassuk az első forralt bort és, hogy felkapcsolják a fényeket a városunkban.

A fények különösen nagy örömöt tudnak okozni a hóesésben és még a szívünket is megmozgatja az a hangulat, amelyet ezek a kis lámpácskák adni tudnak. Azonban manapság már nem csak a városok főterein, vagy a város patinás épületein találkozhatunk ilyen kivilágítással, hanem egyszer több magán házon is.

Amerikában már régóta nagy divat, hogy versengenek, ki tudja szebben feldíszíteni karácsonyra a házát. Azonban Magyarországon is egyre nagyobb divat kezd lenni a díszkivilágítás a magánházakon is. Persze nem várható, hogy akkora méretű kivilágítás hullám indul, mint amilyen Amerikában van, de érdemes nekünk is odafigyelni a trendekre, különösképpen, ha mi is gondolkodtunk már a házunk kicsinosítására.

Egy kertes házat pompásan fel lehet díszíteni, nem csak az adottságai miatt, hanem amiatt is, hogy egyre több újdonság kerül a piacra, ami segít nekünk abban, hogy különleges legyen az otthonunk. Sőt a kivitelezők már nem csak az esztétikára figyelnek, hiszen a legtöbb karácsonyi dísz már leddel működik, így nem csak szebb és hosszabb élettartamú, hanem egyszerűbb a kültéri használata is, ráadásul a villanyszámlánkat sem fogja annyira megdobni.